Team Simrac Finland Oy
Simracin kotisivut Suomeksi Simrac website in English Liity Facebook ryhmäämme! Palaa kotisivujemme etusivulle
 
Ralliuutisemme Rallipalvelumme Ralligalleriamme Rallihistoriamme Ota yhteyttä ja kysy lisätietoja
 
TableTop
 
Rallisimulaattori- ja kokouspalvelumme sekä hinnastomme
     
 
Polttari- ja synttaripaketit Ryhmät Kokouspaketit Tapahtumat
 
     
 
Highslide JS Highslide JS
Highslide JS Highslide JS
Highslide JS Highslide JS
Highslide JS Highslide JS
Highslide JS Highslide JS
Highslide JS Highslide JS
Highslide JS Highslide JS
"Astut sisään oikeaan ralliautoon...
Sinulle kiinnitetään 6 -pisteturvavyöt...
Tunnet, kun sykkeesi nousee...
Käynnistät moottorin. Lähtölaskenta alkaa... 3
Kytket vaihteen ja nostat kierroksia... 2
Sydän hakkaa... 1
... GO!"


Loppu onkin sinusta itsestäsi kiinni!Etsitkö ohjelmaa polttareihin tai lahjaa synttärisankarille? Vaihtelua perus kokouspaketille tai ohjelmaa esimerkiksi asiakkaillesi tai henkilökunnan TYKY -päivään?

Ylläolevia kuvia klikkaamalla löydät esimerkkejä tarjoamistamme palveluista hintoineen. Mikäli niistä ei löydy teille sopivaa niin otathan yhteyttä ja räätälöidään teille oma paketti.

Täältä löydät asiakkaidemme meistä antamia arvioita:
https://www.facebook.com/pg/teamsimrac/reviews/?ref=page_internal

Tee unohtumaton vaikutus - tuo vieraasi tai henkilökuntasi maailman aidoimpaan ralliajosimulaattoriin!

Jo istuutuminen simulaattoriautoon on vaikuttava hetki. Ääni ja tärinä virittävät aistit valppaiksi. Erikoiskokeen lähdöstä alkaa todellinen elämysvyöry. Moottorin ja vaihteiston äänet sekoittuvat alustan iskuihin, soran rapinaan, kyljen ja penkan rahinaan sekä usein myös ulosajon ryskyihin. Vastaavaa on voinut kokea vain se, joka on istunut oikeassa ralliautossa kilpailun tai testin aikana.

Ouninpohjan erikoiskoe – mallinnetut tiet ovat oikeita ralleissa käytettyjä erikoiskokeita

Simracin simulaattorissa pääsee mukaan todelliseen ralliajokokemukseen. Legendaarinen Ouninpohjan erikoiskoe on mallinnettu tuulilasista avautuvaan maisemaan, joka todellisuudessa vaihtuu auton edessä olevalla jättiscreenillä. Kaikki käytössä olevat reitit ovat oikeita ralleissa käytettyjä erikoiskokeita ja mallinnettu Maa- ja Mittauslaitoksen dataa hyväksikäyttäen. Uusia pikataipaleita on tulossa ja kaikki erilaiset sääolosuhteet ovat mahdollisia.

Hypyt tuntuvat vatsanpohjassa – sehän liikkuu!

Todentuntuisuutta lisää se, että sivuttais- ja pystyliikkeet tekee autoon kytketty liikealusta, eikä maisema. Kuljettaja tuntee hypyt vatsanpohjassaan ja röykyissä ratti lyö käsille. Auton kori siis todella liikkuu kuljettajan tekemisien ja maiseman yhteisvaikutuksen tuloksena!

Hiki nousee pintaan - ralliajo vaatii kuntoa

Kokemus on yllättää myös fyysiseltä vaativuudeltaan. Pulssi hakkaa ja kovakuntoisimmallakin kuskilla nousee hiki pintaan. Rallivauhdin voi aistia myös auton ulkopuolelta. Äänimaisema vastaa täysin oikeaa erikoiskoetta. Auto keinuu ja pomppii, pakoputkesta lentää tulenlieskoja ja jarrulevyt hehkuvat punaisina. Kameroiden välittämän kuvan avulla voi seurata kuljettajien ilmeitä ja tekemisiä auton sisältä.

Rallihuiput kehitystyössä - tehoa ajokoulutukseen

Maailmalla menestyneet suomalaiskuljettajat ovat olleet mukana simulaattorin kehitystyössä. Todellisuuden tuntu on kaikille ollut yllätys. Simulaattorilla voi turvallisesti kartuttaa ajorutiinia rallivauhtiin ja se soveltuu erinomaisesti myös rallin nuotituskoulutukseen.

Toimitilamme on suunniteltu rallisimulaattorimme ympärille

Vuoroaan odottavat kuljettajat pystyvät seuraamaan tapahtumia auton ulkopuolelta sekä kameroiden välittämän kuvan avulla auton sisältä.

Simulaattorin lisäksi tiloistamme löytyy myös luokkahuone, jossa ennen erikoiskokeelle lähtöä pidetään pieni ohjaajakokous ajosuorituksien helpottamiseksi. Luokatilassa on mahdollisuus pitää myös kokouksia, koulutuksia, tuote-esittelyitä tai muita vastaavia tilaisuuksia.

Tiloihimme voi myös tilata ruokaa tai pientä suolaista.

Galleriasta löydät kuvia niin toimitiloistamme kuin simulaattoreistammekin. Pääset sinne yläreunan valikosta tai tästä.

Tarjoamme myös erinomaista näkyvyyttä yrityksellenne käyttämiemme virtuaali-erikoiskokeiden varrelta!
>> Kysy lisätietoja!